Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Μ. ΛΥΚΑΙΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει :
1.    Tην πρόσληψη της ομοσπονδιακής προπονήτριας Βόλεϊ την κ. ΚΟΥΤΣΟΛΙΑ ΜΠΕΤΥ, η νέα προπονήτρια είναι Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα Πετοσφαίρισης και έχει διατελέσει προπονήτρια σε πολλές ομάδες της Μεσσηνίας η οποία αναλαμβάνει τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου,  και την Γυμνάστρια κ. ΦΑΣΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ για την εκμάθηση  αλλά και προπόνηση των  τμημάτων του συλλόγου μας.
2.    Την συνεργασία με των αξιόλογο προπονητή πολεμικών τεχνών ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ για την εκμάθηση αλλά και προπόνηση του αθλήματος  Brazilian Jjiu Jitsu & Αυτοάμυνα.
3.    Την συνεργασία με την κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ για την εκμάθηση Παραδοσιακών χορών για όλες τις ηλικίες .
Τέλος ανακοινώνουμε την πρόσληψη στα τμήματα στίβου και ακαδημιών την Γυμνάστρια κ. ΣΤΑΘΟΥΡΟΥ ΓΙΩΤΑ . Αλλά και  τον έμπειρο Ομοσπονδιακό προπονητή Ρίψεων κ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΩΣΤΑ ένα προπονητή με παρά πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του που έχει διατελέσει  προπονητής μεγάλων αθλητών αλλά και μεγάλων επιτυχιών όπως με  την πρωταθλήτρια σφυροβολίας Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα, Σιάκουλη Βασίλη και πολλούς άλλους .  Ευχόμαστε σε όλους πάνω από όλα Υγεία και καλή επιτυχία στο έργο τους .

                                                                  Εκ’ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου