Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επειδή η παραπληροφόρηση και τα παιχνίδια εντυπώσεων  δεν πρέπει να μένουν αναπάντητα γιατί βλάπτουν και φθείρουν τη λειτουργία του συλλόγου μας ,σχετικά με την επιστολή παραίτηση του κ. Καλαιτζή Γεώργιου που κοινοποιήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουμε να σας ενημερώσουμε τα εξής.
Μόλις χθες το μεσημέρι ο Πρόεδρος του Γ.Σ .Μ ΛΥΚΑΙΑ  κος Χλιός Ιωάννης έλαβε επιστολή παραίτησης του κ. Καλαϊτζή Γεώργιου και πριν καν την δει ακόμη με έκπληξη είδαμε  ότι είχε κοινοποιηθεί  νωρίτερα σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και είχε δημοσιευτεί  στο διαδίκτυο  .  
Οι επιλογές του καθενός μας , δείχνουν σε μεγάλο βαθμό ποιοι είμαστε και ορίζουν την πορεία που έχουμε επιλέξει στη ζωή μας. 
Κάθε απόφαση είναι απόλυτα σεβαστή , το κείμενο όμως που συνοδεύει την εν λόγο απόφαση , είναι μνημείο επικίνδυνου λαϊκισμού , καιροσκοπισμού και αμετροέπειας.
Σε μια περίοδο κρίσης κάποιοι επιλέγουν τον δρόμο της προσφοράς και κάποιοι το δρόμο της παραίτησης <<θυσιαζόμενοι>> σαν μια άλλη Ιφιγένεια.
 Λόγο του ότι ο Σύλλογος μας δεν έχει να κρύψει κάτι σας ενημερώνω ότι την Τρίτη 22-9-2015 και ώρα 20.00 θα γίνει έκτακτη συνεδρίαση Δ.Σ. να συζητηθεί η παραίτηση , και θα σας δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις για τα  πάντα.
                                               
                                                                                     Γ.Σ.Μ. ΛΥΚΑΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου